2014-04-24 00:00:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy régi ismerőse az eszébe jut

Napi horoszkóp április 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szép az idő, s ezzel együtt az ön szívében is újjáéled a szerelem érzése. Ha párkapcsolatban él, ma újra átélheti kedvesével a fellángolás idejét. Ha társtalan, ma találkozhat valakivel, akit a szívében hordozhat. Menjen társaságba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Merkúr ma az ön jegyében ad találkozót a Napnak: hatásukra igen élénk és intellektuálisan is nagyon aktív lehet. Ne csodálkozzon azonban, ha nem mindenkinek vág úgy az esze, mint önnek. Legyen türelmes a kollégáival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön mindig is afféle hídember volt: közvetítő a különböző vélemények között. Ma a egy generációs szakadékot kell áthidalnia, mert önben megvan az empátia mindkét fél irányában. Segítsen helyreállítani a családi békét!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéz napra számíthat a munkahelyén. A szokott lojalitása és béketűrése mintha elhagyta volna, apróságok miatt is ki tud kelni magából. Ne hozzon elhamarkodott döntéseket! Próbáljon meg ez egyszer az eszére hallgatni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jó nap ez az érzelmi alapú döntések meghozatalára. Ma valahogy tisztábban átlátja a másik embereket, az indítékaikkal, hátsó szándékaikkal, és még az öntudatlan mozgatóikkal is jobban tisztában lehet. A szerelem ma mély, és fájó érzés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma igazán az elemében lehet a munkahelyén. Rengeteg a dolga, de frissnek és energikusnak érzi magát, mindennek a végére tud járni. A rengeteg energiájából még mások megsegítésére is futja. Adjon tanácsot, segítsen, ahol tud!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jogi ügyekben, hatóságokkal kapcsolatos ügyintézésekben ma a szerencse kíséri. Ha valamilyen peres eljárásban érdekelt, a mai napon az ön javára dönthetnek. A pénzügyeket illetően is az ön javára billenhet a mérleg nyelve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy régi ismerőse az eszébe jut, s mintegy varázsütésre, megszólal a telefonja, és ő van a vonal túlsó végén. Ha mégsem így lenne, ne habozzon ön keresni az illetőt. Meghitt, s egyben gyümölcsöző kapcsolatnak nézhetnek elébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy régi ismerőse az eszébe jut, s mintegy varázsütésre, megszólal a telefonja, és ő van a vonal túlsó végén. Ha mégsem így lenne, ne habozzon ön keresni az illetőt. Meghitt, s egyben gyümölcsöző kapcsolatnak nézhetnek elébe.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sikerült megint túlszerveznie magát: egyik program a másikat éri, ezért nem is csodálkozhat, ha estére teljesen kimerül. Ha azonban randevút tervezett mára, azt semmiképp se mondja le! Hogy legyen valami nagyon jó is a napjában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy családtagja betegsége miatt kényszerülhet arra, hogy átszervezze a napját. Most ennek kell szánnia az idejét. Az illető azonban biztosan nem lesz hálátlan. Ha a gyermekéről van szó, meghitt, órákat élhetnek át együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyébe lép a mai napon, ezért érzelmes és a szokásosnál is érzékenyebb lehet. Valakivel kapcsolatban lelkifurdalása is támadhat. Most könnyíthet magán, kérjen tőle bocsánatot! A kibékülés szép pillanatokat hoz az életébe.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: